Nieuw blog

Hoe stel je doelen met je overvolle enthousiaste ADHD hoofd?

 

Coaching

Op deze pagina's lees je tegen welke ADHD-issues je aan kunt lopen, en wat coaching voor je kan betekenen. En vooral ook: wat het resultaat is als je gecoacht wordt. We pakken niet alleen jouw ADHD-issues aan, maar vooral ook de gevolgschade van ADHD. Hoe dat er uit ziet, en wat de resultaten zijn van zo'n coachtraject, kun je op deze pagina's terugvinden.

Hier kun je informatie vinden over wat het coachtraject Je leven op de rit jou zou kunnen brengen. En omdat geen vrouw met ADHD hetzelfde is natuurlijk, kun je hier kiezen wat het beste bij jou past. Heb je al het nodige gedaan op het gebied van coaching, ADHD-trainingen of therapie, maar wil je nog wat issues opruimen? Of een laagje dieper gaan? Dan kan een kort traject iets voor je zijn. Heb je net een diagnose ADHD, en is alles helemaal nieuw voor je? Ben je helemaal klaar met je chaos en gedoe? Gebruik dan het lange traject om samen met mij aan de slag te gaan met jezelf, in een tempo dat jou het beste past!

Liever losse coachsessies? Hier vind je deze informatie.

Laatste blog

Chaos in je hoofd: hoe kom je er vanaf?

Blogs

Op deze pagina vind je overige blogs die te maken hebben met de gevolgschade van ADHD, heftige emoties, burnout, gedoe met op tijd komen en andere onderwerpen die interessant kunnen zijn voor je.

Mijn e-book '3 essentiële stappen voor vrouwen met ADHD' vind je hier!

Vrouwen en ADHD

Hoe ziet ADHD bij vrouwen er uit? Hier kun je er meer over lezen.