Hoi!

Leuk dat je hier bent! Mijn naam is Carola, en ik ben coach en trainer. Als je uitgebreider wilt lezen over mijn studie- en werkervaring, ga dan naar mijn LinkedIn pagina.

Het is mijn missie om vrouwen met Adhd bewust te laten worden van onhandige patronen en gedrag. En hen te helpen deze laag voor laag op te ruimen. Zij gaan ontdekken dat het veel zinvoller is om 'inside out' te veranderen, door de focus te verplaatsen van de buitenwereld naar de binnenwereld.

Wat mensen om jou heen vinden en denken kun je immers toch niet beïnvloeden. Maar als je je eigen gebruiksaanwijzing ontdekt en gaat toepassen, gaat er veel veranderen.

Bewustwording is belangrijk, maar veranderen ook. Wie ben je, wie wil je zijn? Wat wil je neerzetten in de wereld, en hoe ga je dat aanpakken? Wat gaat je dat allemaal opleveren?

Dit zijn vragen waar ik blij van word.

Mijn eigen verhaal is mijn primaire motivatie als coach. Ik heb lang gedaan over het proces om mezelf te worden.Ik wilde dat ik veel eerder had ontdekt wat mij heeft geholpen. Maar jij kunt daar nu je voordeel mee doen.

Mijn aanpak is helderoplossingsgericht en vol vertrouwen in jouw capaciteiten. We richten ons op wat er wel goed gaat, en hoe je het zou willen.

Wat is mijn bagage?

Ik ben gecertificieerd Adhd-coach, opgeleid bij de 1e verdieping in Delft. Ook heb ik de gecertificeerde opleiding tot e-coach met goed gevolg afgelegd bij Europees Instituut de Baak.

Meer weten?

Lees hier hoe ik je kan helpen.

Ik heb Carola als een warme, sterke coach met veel kennis ervaren. Ze stelde scherpe vragen en gaf mij een aantal nieuwe inzichten. Hierdoor heb ik goed kunnen nadenken over mijn waarden, maar ook over mijn verwachtingen ten opzichte van anderen in mijn omgeving. Haar heldere uitleg en voorbeelden hebben mijn overtuigingen in een ander licht gezet, waardoor ik toch weer een stap dichter bij mijn eigen waarheid gekomen ben.

Monique