In het coachtraject bij Carola voelde ik veel vertrouwen, openhartigheid en een liefdevolle benadering. Het voelde heel veilig.
De vragen die zij stelde hebben mij echt geholpen in inzicht krijgen in waar ik wat te doen heb in, aan en voor mezelf.
Ook ben ik er achter gekomen dat ik niet dom ben. Het werkt gewoon anders in mijn hoofd!
Ik heb bovendien geleerd dat de kunst van vertragen veel meer oplevert dan meegaan in andermans hectiek.

Nienke (30)

Er zijn in dit coachtraject veel zaadjes geplant! Ik ben me erg bewust geworden van mijn gedrag. Mijn omgeving ziet het ook. Ze zeggen dat ik anders reageer dan vroeger. Ik weet ook veel beter wat belangrijk voor me is. En, ik heb ook geleerd dat het allemaal wel wat lichter mag!   

Annemarie (36)

Ik heb erg veel gehad aan de online coaching van Carola! Ik heb al jaren de diagnose ADHD en heb in het verleden al verschillende therapieën gevolgd, waardoor ik bijvoorbeeld beter heb leren plannen. De laatste jaren merkte ik echter dat ik steeds meer vast kwam te zitten in hoe-het-hoort-gedrag en dat maakte me moe en angstig. Ik raakte steeds meer vervreemd van mezelf en had veel moeite met sociale contacten. Ik liep daar helemaal op leeg.

Door Carola heb ik mezelf beter leren kennen. Ik weet nu weer wat belangrijk voor me is en heb van haar geleerd hoe ik daar meer voor durf te kiezen. Ik ben volwassener geworden, doordat ik meer ruimte in durf te nemen, en ook accepteer dat niet iedereen dat leuk hoeft te vinden. Ik ben minder gaan doen wat me energie kost te en meer wat me energie oplevert. En dat heeft voor een hele hoop nieuw levensplezier gezorgd! Carola is warm en wijs en ik kan haar coaching echt aanraden, ook online.

Selma (33)

Wat is Carola een fijn mens!
Ik worstelde ontzettend met onzekerheid en de hoge verwachtingen die ik aan mezelf stel.
Die zijn natuurlijk niet op magische wijze verdwenen, maar in de gesprekken met Carola ben ik me wel bewust geworden van wie er nu daadwerkelijk aan het roer staat op dat soort momenten.
Ik kan nu, op momenten dat ik ontzettend aan mezelf twijfel en het gevoel heb dat ik tekortschiet, even stil staan en signaleren wie de controle heeft en eventueel omschakelen of gewoon alleen maar benoemen.

Het kleine onzekere meisje in mij, of de krachtige vrouw die ik nu ben.
Die bewustwording is goud waard.

En daarmee ben ik ook gaan inzien dat mijn krachtige volwassen ik al best vaak aan het roer staat en echt wel weet wat ze doet en wat ze wil.

Isabel (35)

Carola heeft niet alleen veel kennis en werkervaring, maar ook veel levenservaring. Ze is doortastend en heel toegankelijk, en komt snel tot de kern. Ik vind het fijn dat ze van je positieve kanten uitgaat, en kijkt naar wat je mogelijkheden in plaats van je beperkingen zijn. Ik vind het nu minder eng om over mijn gevoelens te praten. Ook merk ik dat je door open te zijn je tot echt contact komt.

Jalila

Ik heb al van alles geprobeerd, maar er veranderde nooit echt iets. Ik ben heel erg blij dat ik dit traject heb gedaan, het heeft me veel opgeleverd.
Ik voel me veel blijer, opener, aanweziger. Ben niet meer zo bang om te voelen, en heb het vertrouwen dat ik er wel kom. Ook kan ik de verantwoordelijkheid veel meer laten liggen waar die hoort, en hoef alles niet meer alleen op te lossen.
Ik vind het heel fijn dat ik kan kiezen of ik me laat beïnvloeden of niet!

Marije (44)

Het coachtraject heeft mij veel rust gebracht in mezelf. Ik ben me veel bewuster geworden van mezelf, en mijn gedrag. Zo heb ik ontdekt dat ik een kameleon en een Godzilla in me heb. Dat is oké, en ik kan ze nu op een veel positievere manier inzetten in m’n leven. Waardoor ik niet meteen meer flip als iets niet meteen lukt, ik reageer nu veel rustiger. Het belangrijkste is dat ik mezelf veel meer accepteer zoals ik ben! Ik mag de dingen doen op mijn manier in mijn tempo.

Nova (20)

Ik ben er op 38-jarige leeftijd achter gekomen dat ik ADHD heb. Er vielen een hoop puzzelstukjes op z’n plaats. Via via kwam ik bij Carola terecht. Bij haar heb ik geleerd om mijn gevoelens en emoties te snappen, en onhandige patronen te herkennen die ik in de loop van de jaren had opgebouwd. Met haar hulp kon ik deze patronen aanpakken en veranderen. Gedurende het coachtraject kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen, en ging ik steeds meer in mijn kracht staan.

Het contact met Carola is erg prettig. Ze is betrokken, en je merkt dat ze haar werk met veel passie doet. Ze is ook open en eerlijk, en denkt echt met je mee. Ik zou haar echt aanraden als je aan de slag wilt met waar je tegenaan loopt!

 

Sara (40)

Ik heb het korte coachtraject gevolgd bij Carola, en ben erg blij met de resultaten. Ik ben me bewust geworden van mijn gevolgschade en vermijdingsgedrag, wat ik echt nodig had zo net na mijn diagnose. Daarnaast heb ik ook samen met Carola hele praktische strategieën verzameld die mij echt helpen op moeilijke momenten. De komende tijd ga ik verder deze ‘EHBO-kaart’ toe te passen in mijn leven. Als ik er aan toe ben, ga ik graag weer terug om een laag dieper te gaan!

Nienke (36)

Ik vond het een waardevol traject. Ik heb veel geleerd, nieuwe inzichten opgedaan en stappen gezet. Carola's positiviteit en aanmoedigingen hebben goed geholpen. Ook was ze digitaal altijd dichtbij, dat was fijn. Steeds meer ervaar ik een gevoel van grip, en begrijp ook beter waarom ik het wil en hoe ik dat kan bereiken. In plaats van dat de dag me overkomt, voel ik me nu vaker de regisseur van mijn dag.

Lieke (33)

Door het traject ben ik veel bewuster geworden van de manier waarop mijn ADHD zich uit, en dat ik een eigen, unieke aanpak nodig heb om er goed mee om te gaan. Ik zit ook een stuk lekkerder in mijn vel, en weet nu beter wat ik echt wil.  Ik ga ook steeds beter om met mijn uitstelgedrag.

Lieke (26)

Ik heb Carola als een warme, sterke coach met veel kennis ervaren. Ze stelde scherpe vragen en gaf mij een aantal nieuwe inzichten. Hierdoor heb ik goed kunnen nadenken over mijn waarden, maar ook over mijn verwachtingen ten opzichte van anderen in mijn omgeving. Haar heldere uitleg en voorbeelden hebben mijn overtuigingen in een ander licht gezet, waardoor ik toch weer een stap dichter bij mijn eigen waarheid gekomen ben.

Monique

Coaching van Carola heeft mij geholpen om helder te krijgen wat ik wil en belangrijk vind, en wat niet. Ook heb ik geleerd om onhandig gedrag te doorbreken. En ook al vind ik dat nog steeds lastig, ik ben me er wel steeds sneller bewust van.

Samantha

Wil jij ook leren omgaan met je ADHD?

Losse coachsessies

Pijl-wit

Coachtraject

Pijl-wit