Coaching voor vrouwen met ADHD

Herken je dit?

  • Je hebt last van jouw ADHD. Je uitstelgedrag, je structureel te laat komen, je vergeetachtigheid, je korte lontje.
  • Jouw brein maakt overuren. Je piekert veel. Je blijft maar analyseren waarom er van alles mis gaat in je leven. Je hebt last van je overvolle hoofd en veel ervaart stress.
  • Omdat het chaos is in je huis of in je leven ben je continu aan het puinruimen en kom je maar nauwelijks toe aan wat echt belangrijk is.
  • Je begint vanuit impulsiviteit aan van alles, wat je vervolgens niet afmaakt. Als je achterom kijkt zie je een spoor van niet afgemaakte hobbies, studies, relaties. Je hebt vaak het gevoel dat je gefaald hebt, en je schaamt je daarvoor.
  • Je bent heel goed in ‘doen alsof’. Je gaat glimlachend door het leven, maar van binnen voel je je ellendig. Je bent heel hard aan het werk om het leven ‘zoals dat hoort’ bij te benen. Met als gevolg dat je je regelmatig overbelast voelt. Maar ook eenzaam en leeg.
  • Je hebt vooral last van de gevolgen van ADHD. Je bent je gaan aanpassen aan gedrag waarvan je altijd dacht dat het niet wenselijk was. Je bent gaan geloven dat jij niet oké bent. Dat je dom bent. Of raar. Of sloom. Als gevolg hiervan ben je vaak angstig, onzeker, gestrest. Om al die nare gevoelens het hoofd te bieden heb je last van verslavingsgedrag. Dit is wat we de gevolgschade van ADHD noemen.

 

Veel vrouwen met ADHD geven aan dat ze veel meer last hebben van de gevolgschade van ADHD, dan van hun ADHD issues.

 

Herken je dit? Ben je er klaar mee, en wil je dit aanpakken?

Dan kan ik je helpen. Ik luister naar je, ik begrijp je, en ik vind niet snel iets raar. Ik help je graag om op zoek te gaan naar dat leuke mens dat verstopt zit in je!

Wat levert het je op?

  • Ik help je met het oplossen van jouw typische ADHD worsteling. Dat gedrag waar je zoveel last van hebt.
  • Ik help je bewust te worden van wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet. Wat versterkt jou, en wat kost je onnodig veel energie? Als je hier zicht op hebt, kun je je volle hoofd structureel leger maken, en ben je veel minder snel overprikkeld.
  • Ik help je met het opruimen van de gevolgschade van ADHD.

Je neemt het heft in eigen handen en krijgt weer de regie over je leven.

In plaats van dat je heel erg hard werkt om anderen te pleasen, zet je je eigen stappen, ongeacht wat anderen vinden. Doordat er veel ‘hoe het hoort’-gedrag wegvalt en energieslurpers uitgeschakeld worden komt er veel meer ontspanning en plezier in je leven. Je zult ervaren dat er heel veel in positieve zin gaat veranderen als je je gaat richten op wat wél werkt voor je. Jouw gebruiksaanwijzing wordt de motor van wat je wilt neerzetten in het leven. Zodat je geen speelbal meer bent van je stress, angst en innerlijke onrust.

Er ontstaat ruimte voor creatieve en volwassen oplossingen. Hoe fijn is het als je ontspannen bent, meer zelfvertrouwen hebt en gewoon lekker doet wat je te doen hebt in het leven!

Coaching of een traject?

Beide is mogelijk. Het traject Je leven op de rit is een gecombineerd traject waarin we face-2-face sessies (online of live) combineren met E-coaching (in een beveiligde coachomgeving). Dit ter ondersteuning van oefeningen en opdrachten die ervoor zorgen dat jij ook tussen de sessies door actief aan de slag gaat met jouw issues.

Ben je klaar voor een intensief traject, en wil je transformatie op een dieper niveau? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Wil je liever in een rustiger tempo stap voor stap aan de slag met jouw probleem, in live sessies (online of in mijn praktijkruimte)? Dan zijn de face-2-facesessies waarschijnlijker passender voor je.

Twijfel je? Neem contact met me op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek!

Kies wat bij je past

Losse coachsessies

Pijl-wit

Coachtraject

Pijl-wit