Coaching voor vrouwen met ADHD

Herken je dit?

  • Jouw brein maakt overuren. Je piekert veel. Je blijft maar analyseren waarom er van alles mis gaat in je leven. Je hebt last van je overvolle hoofd en veel ervaart stress.
  • Omdat het chaos is in je leven ben je continu aan het puinruimen.
  • Je begint vanuit impulsiviteit aan van alles, wat je vervolgens niet afmaakt. Als je achterom kijkt zie je een spoor van niet afgemaakte hobbies, studies, relaties. Je hebt vaak het gevoel dat je gefaald hebt, en je schaamt je daarvoor.
  • Je bent heel goed in ‘doen alsof’. Je gaat glimlachend door het leven, maar van binnen voel je je ellendig. Je bent heel hard aan het werk om het leven ‘zoals dat hoort’ bij te benen. Met als gevolg dat je je regelmatig overbelast voelt.
  • Je hebt vooral last van de gevolgen van ADHD. Je bent je gaan aanpassen aan gedrag waarvan je altijd dacht dat het niet wenselijk was. Je bent gaan geloven dat jij niet oké bent. Als gevolg hiervan ben je vaak angstig, onzeker, gestrest.

Is er iets dat je bekend voorkomt?

Dan zou een coach je zomaar kunnen helpen. Iemand die naar je luistert, die je begrijpt, en die niet zo snel iets raar vindt.

Iemand die je helpt op zoek te gaan naar dat leuke mens dat verstopt zit in je.

Wat levert het je op?

Ik help je bewust te worden van wie je bent, wat je doet en hoe je dat doet.
Wat versterkt jou, en wat kost onnodig veel energie? Zodat je je volle hoofd structureel leger kunt maken en veel minder snel overprikkeld bent.

Je zult ervaren dat er heel veel in positieve zin gaat veranderen als je je gaat richten op wat wél werkt voor je. Hoe fijn is het als je ontspannen bent, meer zelfvertrouwen hebt en gewoon lekker doet wat je te doen hebt in het leven!

Je neemt het heft in eigen handen en krijgt weer de regie over je leven.

In plaats van dat je heel erg hard werkt om anderen te pleasen, zet je je eigen stappen, ongeacht wat anderen vinden. Doordat er veel ‘hoe het hoort’-gedrag wegvalt en energieslurpers uitgeschakeld worden komt er veel meer ontspanning en plezier in je leven. Je gaat ontdekken wat wél werkt voor je. Jouw gebruiksaanwijzing wordt de motor van wat je wilt neerzetten in het leven. Zodat je geen speelbal meer bent van je stress, angst en innerlijke onrust.

Er ontstaat ruimte voor creatieve en volwassen oplossingen. Hoe fijn is dat!

Hoe werken we?

Je kunt kiezen voor ‘live’ sessies op mijn kantoor.

Wil je een flexibel coachtraject met snel resultaat? Dan is een combinatie van ‘live’ coaching en e-coaching misschien iets voor je. We wisselen de gesprekken af met mailen en (video)bellen. Tussendoor krijg je opdrachten en oefeningen om aan de slag te gaan.

Coaching of een traject?

Heb je een concrete vraag of worsteling? Dan kunnen we in een paar coachsessies al een heel eind komen. Heb je veel chaos en gedoe op meerdere terreinen in je leven, of ben je vastgelopen? Dan kan het traject Je leven op de rit iets voor je zijn.

Heb je nog vragen? Neem contact met me op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek!

Kies wat bij je past

Losse coachsessies

Pijl-wit

Coachtraject

Pijl-wit